Начало > За нас

Yongkang Keran Houseware Ко ООД (Hometai Industry Company Limited) е водещ производител на bakeware и съдове за готвене в Китай.

От повече от 14 години ние сме надежден партньор в предлагането и производството на outsanding и иновативни незалепващи bakeware с международно високо качество по целия свят.

Фабриката Keran има дългогодишен опит и силна прогресивна способност да ви предлага постоянно изключителни и добри продаваеми продукти. Ние имаме основно 1000 дизайна на продуктите, нашата ежедневна продукция има повече от 50000pcs, и повече от 600 служители в първата производствена линия като вашият силен поддръжник.

С конкурентната цена и отличното ни смисъл на пазара ние убедихме нашите продукти с добро качество, забележителна стойност за парите, както и голяма надеждност в обслужването. Защо не го направите сега, за да потвърдите най-добрия си избор? Надявам се да имаме дългосрочно сътрудничество!


профил на компанията

Yongkang Keran Houseware Ко ООД е една от най-конкурентните доставчик е специализирана в домашни предмети като неръждаема колба хип, вино гърне и бутилки вода и т.н. хардуерни продукти. Ние създадохме фабриката през 2006 година. С повече от 160 души и много модерни съоръжения, в момента нашите продукти вече са били изнесени в Америка, Европа, Япония, Мексико и 20 други страни и региони. Вашият OEM и ODM продукт са добре дошли, нашите 6 опитни инженери и дизайнери могат да работят върху вашите идеи. Ние се отнасяме към "високо качество, конкурентни цени, доставка на време и бързи и ефективни комуникации", както нашите принцип, се надяваме да си сътрудничим с повече клиенти за взаимно развитие и ползи

image001.png

image003.jpg

image004.png

image006.png

ЧЗВ

Въпрос: Какъв е вашият MOQ?

О: Обикновено нашето MOQ е 3000 бр. Но приемаме по-малко количество за пробна поръчка. Моля, не се колебайте да ни информирате за нашия план за покупка, ние ще Ви предложим цената да отговаря на вашите количества. И ние се надяваме, че ще увеличите поръчката си, след като проверите качеството на нашите продукти и знаете нашите услуги.

В: Как мога да получа проба?

О: Ние обикновено произвеждаме клиентска налична извадка с безплатна такса. И ако се нуждаете от проба в цвета на OEM и отпечатайте, ние ще ви таксуваме с някои разходи въз основа на реалната цена, която се случва и таксата се възстановява при поискване. Приемаме такса за извадка чрез paypal плащане.

В: Колко време е времето за вземане на проба?

О: За съществуващите проби отнема 2-3 дни.

Ако вземате проба със собствен дизайн, това обикновено отнема 7 дни.

В: Колко време е времето за производство?

О: Зависи от продукта и количеството поръчки. Обикновено това ни отнема 30 дни за поръчка с MOQ количество.

Въпрос: Какъв формат на файла ви е необходим, ако искам да направя собствен дизайн?

О: За дизайна на печата се нуждаем от AI или PDF файл за настройка на печатащата плоча. Ние ще направим макет-снимка за да ви изпратим за подробности за печат одобри включват цвят, размер и позиция преди реално вземане на проби.

Q: Колко цвята има?

О: Съвпадаме цветовете с системата Pantone Matching. Така че трябва да ни изпратите кода на цвета на пантата, от който се нуждаете. Ще съответстваме съответно на цвета. Или ще ви препоръчаме известни цветове за вас.

В: Какъв тип сертификати имате?

A: Нашите продукти отговарят на стандартите FDA, LFGB, EU safe food grade и вече имаме сертификати за някои от нашите продукти.

В: Какъв е вашият срок за плащане?

О: Обикновено приемаме срока за плащане като 30% депозит след подписване на поръчката и 70% баланс спрямо копието на Б / Л. Също така приемаме акредитиви на виждане.


Нашите партньори:

image009.jpg

FAQ2

1.Какви продукти произвеждате?

Неръждаема стоманена колба, вакуумна бутилка, спортна бутилка, чаши за пътуване и чаши за кафе.

  2.Може ли да използваме собствено лого или дизайн за стикер?

Разбира се можете да. Можете да се свържете с продавача, PLS изпратете имейл до него и да разкажете повече подробности за логото или стикера.

3. Кои плавателни съдове може да използваме за продуктите?

Копринен екран, лазерно гравиране, щамповане, пренос на вода и др.

4.Какви продукти имат сертификат?

Сертифициране по FDA и LFGB.

5.За HSCode?

Хидроклапана: 7323990000 Алуминиева бутилка: 7615190000

Пластмасова бутилка: 3924100000 Вакуумна колба: 7323920000

6.Какво е плащането?

Обикновено приемаме T / T. Можем да приемем и L / C и Western Union.

7.Може ли да използваме наш собствен корабен агент?

Да, можеш. Бяхме сътрудничили с много спедитори. Ако се нуждаете, можем да Ви препоръчаме цената и услугата.

8. Можем ли да смесим 20-футовия контейнер?

Да, можете да го смесвате.

9.Нашият зареждащ порт?

Нингбо или Шанхай.

10. Ако искам да посетя вашата фабрика, която е най-близкото международно летище или вътрешно летище?

Летище Yiwu е най-близкото летище, или летище Хангжу е добре.