Shell форма кифла тиган торта

▷ A много фигури може да се избира. ▷ Можете да изберете някои модели като набор. Цвят и пакет могат да бъдат персонализирани. ▷ Добро качество и конкурентни цени. ▷ Съдомиялна Сейф, но за най-добър резултат, измиване на ръцете се препоръчва.

Информация за продукта

Нашите продукти са добре познати за качеството му на кухня bakewares. WR е извършвал надеждни kitchenwares над 10 години и предлага широк спектър от практически и гениални bakewares, предназначена да ви помогне по-лесно за готвене. Нашите инструменти за печене предвиждат много храна подготовка нужди в кухнята. За bakeware, можете да разчитате на моля изберете WR.

Нашата кифла тиган серия, има много фигури, които можете да избирате, те могат да отговарят на вашите нужда за различни поводи и нужда от различни теми.

QQ截图20190305172731

QQ截图20190305172327

Използвайте & грижи Инструкция:

--Всеки елемент е безопасен за 230℃ фурна / 450℉.
-Не използвайте метални прибори, ножове или други инструменти с остри ръбове да смесва, разбърква се или да освободи храна от bakeware.
--Нека bakeware готино няколко минути преди да почистите. Не използвайте студена вода към чист или хладен тигани, когато те са горещи.
-Ръка мия само с помощта на мек перилен препарат и топла вода с гъба или кърпа.
--Избягвате накисване през нощта.
--Нека продукт изсъхне напълно преди съхранение.
--Ако някой вода е в ръба на bakeware след измиване и не е лесно да изсъхне, за да се осигури задълбочено сушене, bakeware могат да бъдат поставени в топла фурна да се премахне всяко излишната влага.
--Винаги използвайте защитни дебели ръкавици при работа горещи bakeware, по време и след готвене.
--Фурна само за употреба. Не са подходящи за използване на директна топлина или огън печки.

Запитване