Неналепващ мини звезда с формата на звезди

Незалепващ звезда с формата на звезда Описание на продукта: Описание: Изпечете торта, който ще бъде началния десерт, използвайки Star-Shaped Cake Pan. Използва се един микс от торти или рецепта. Незалепващ се за лесно освобождаване. Съдомиялна машина. Перфектен за четвърти юли. и други специални поводи Защо да изберем нас: ...

Информация за продукта

Неналепващ кейк за торта с мини звезда

Информация за продукта:

име

Неналепващ кейк за торта с мини звезда

Материал

Въглеродна стомана

позиция №

HT0606

размер

13 * 13 * 3.5 cm

MOQ

8000pcs

плащане T / T & L / C
Време за доставка Потвърдете договора от 30 до 45 дни

Показване на продукта:


Неналепващ кейк за торта с мини звезда


Описание:Печете една торта, която ще бъде началото на десерта, използвайки Star-Shaped Cake Pan

Използва една смес от торти или рецепта

Незалепващо се за лесно освобождаване

Съхранение в съдомиялна машина

Перфектен за четвърти юли, дипломиране и други специални поводи


Защо да изберем нас:

Bakeware за всеки ден и всеки случай
Независимо дали обичате да се печете веднъж седмично или веднъж месечно, имате бизерът, който ви помага да извлечете максимума от любимите си храни. От тежкотоварните торбички от въглеродна стомана до трайни, незалепващи универсални бисквитни листове, има нещо за всеки. Сменете старата си бактерия или изградете текущата си колекция с асортимент от стандартни, профилирани и силиконови дръжки.
нашите продукти за печене се предлагат в голямо разнообразие от различни форми и размери, включително кръгли, квадратни и продълговати тигани, малки, средни и големи бисквитни листа, стандартни и мини кифла, вариращи от 6 чаши до 24 чаши, като сърца, животни и популярни детски герои. Нашите коледни серии тави за печене и матрици също идват в множество забавни форми, така че можете да направите третира, за да се поберат по различни поводи и партийни теми.

Запитване