Подложка за кифла с подвижно дъно

Cheese Мини чийзкейк тиган с 12 отделни чаши, идеален за кифли и киш ▷ Неприлепващо покритие и сменяеми дъна помагат лесното освобождаване на храна. , Премиум, тежкотоварен поднос за торта с големи дръжки за лесно задържане дори при носене на ръкавици.

Информация за продукта

Тези трябва да имат мини чийзкейк тигани трябва да бъде в кухнята си.

Има толкова много видове храни, които могат да бъдат перфектни в тигана като тези. Подвижно дъно, което се изплъзва веднага, няма да имате проблеми с освобождаването на каквото и да е печено добро, което решите да опитате! Антиприлепващата повърхност е задължителна, за да не се налага да се забърквате с мазнина и да размазвате повърхността си. Те ще излизат лесно и красиво всеки път!

Опитайте мини сладкиши за елегантно парти. Печете няколко кита за малка закуска с приятели! Опитайте да печете любимите си кексове или най-вкусната рецепта за вашето семейство.

С най-лесния чист, просто изхвърлете цялото тиган в съдомиялната си машина. Те ще излязат готови за следващото ви творение.

Всеки пекар би искал да има тези тигани в кухнята си, за да впечатли своите приятели и семейства с вкусни и апетитни печени изделия ... просто не им казвайте колко е лесно за вас!

Придобийте някои тигани днес!

81m7O74ovhL._SL1500

81I1XGjy6pL._SL1500

81O6Gp2vjUL._SL1500

91vC2rJ4O1L._SL1500

81Y6ods0mmL._SL1500

91sMjUmoOgL._SL1500

Запитване