Перфорирани франзела незалепващо тиган

★ Non-стик покритие, здравословно хранене за по-малко петрол, без остатък, nontoxic устойчиви на топлина, по-лесно освобождаване. ★ перфорации на повърхността на франзела, тавата позволяват влага бягство, помогне за постигането и златисто кафяво кора. ★ Френски хляб печене тиган се прави от храна клас въглеродна стомана, който е екологично чисти, силни и издръжливи.

Информация за продуктаNon-стик перфорирани френски хляб тиган е изработена от въглеродна стомана в търговската мрежа, е първият избор на търговски пекарни.

Перфорация дизайн позволява на въздуха да циркулира около хляб, създава красива златиста коричка. Металните дебелина позволява дори разпределение на топлината и максимален експлоатационен живот.

Околната среда приятелски покритие на този франзела, тава е специално формулиран за чувствате печене и лесно освобождаване на печени изделия.

        YiEWdLeqRFW7._UX300_TTW__
        GoPOe9IQVh._UX300_TTW__ОТЛИЧНО устойчиви на ТОПЛИНА: Максималната температура е 500℉, което е безопасно да се пекат франзела в фурна.

МНОГО лесно да се чисти: Съдомиялна! Но за да защитите незалепващо покритие, това е по-добре да почистите от ръце.

Покритие: Вътре и извън пълно покритие с незалепващо покритие. Ако имате цвят изискване, можем да се справим вашите нужди.

Можете да изберете 2 вдлъбнатини или 4 вдлъбнатини.


Използване и грижа


1. препоръчваме да използвате мека инструменти. Не използвайте остри метални инструменти при нулата.

2. препоръчваме да използвате масло (зехтин, олио, масло и др.). Не използвайте спрей за не стик, когато тя се използва за дълго време, ще има остатъци.

3. препоръча фурна & хладилник. Не го сложи директно на пожар котлон, микровълнова печка и индукционна печка, не причиняват щети на незалепващо покритие.

4. препоръчва температурен диапазон: -4 Фаренхайт ~ 500 Фаренхайт (-20 градуса ~ 260 градуса). Но не се препоръчва за повече от 30 минути над 400 Фаренхайт изпичане.

5. миялна машина не се препоръчва, тъй като цвета ще бъде настъпили поради някои съставка, използвана в автоматична миялна машина детергента. Но промяна на цвета е само повърхностно и няма да засегне хлебопекарните свойства или безопасността на тигана.

6. леки драскотини на тенджерата може да се използва нормално без никакви проблеми.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как да се осигури Пан е напълно изсушени след почистване?

--Метод 1, тава може да бъдат поставени на проветриво място да съхнат.

Метод 2, Загрейте температурата на пещта за 392 Фаренхайт, сложи франзела тенджерата в и изчакайте 2 минути.


Baguette Pan  French Bread Baking Pan

Non-stick French Bread Pan  Nonstick Perforated Baguette Pan

Запитване