Кръгла торта без антиплъзгач

Provides Конструкцията от висококачествена въглеродна стомана осигурява издръжливост и дори отопление за равномерно потъмняване. Inside Незалепващо покритие отвътре и отвън за лесно освобождаване и бързо почистване. Round Широките заоблени дръжки правят управлението лесно и печене без усилие. . Сейф в съдомиялна машина. Но за най-добри резултати измийте с топла сапунена вода. For Чудесно за печене на торти, пици, пай и т.н.

Информация за продукта

Направете вкусни печени храни у дома с този неръждаем карбонов стоманен тенджер от WR. Диаметър 9 инча, плоски тарелки с кръгла форма, е идеален за изграждане на класическа двуслойна торта със сметана между тях. Панът има широки странични дръжки, които осигуряват сигурен транспорт в и от пещта. Освен класическите сладкиши, тенджерата може да се използва и за печене на сладкиши, за приготвяне на царевичен хляб и други видове.

024ttparRZW._UX970_TTW_

HT2140

Покритие без пръсти

Дълготрайното покритие за изпичане помага за бързото и лесно освобождаване на храната - няма нужда от излишно масло, масло или спрей за готвене. Вкусни домашно печени изделия се изплъзват в префектна форма.

HT2110


Как да Clea n


За да предпазите неприлепващото покритие, използвайте найлонови, дървени или покрити инструменти. Моля, не използвайте метални инструменти или абразивни почистващи препарати. Перото за почистване без лепка се почиства без усилие, препоръчва се измиване с ръка.

Ние имаме пълна серия за вашия избор, можете да направите свой собствен цветен дизайн.

2018051809303320180518093004

Всеки въпрос, моля не се колебайте да ни уведомите. Очакваме вашия контакт.


Запитване