Сърцевидна тартарска тава

Сърцевидна подложка за торти Детайли: Продукт Употреба: Bakeware Номер на артикула: HT0510 Размер: 27.5 * 27 * 5см Материал: въглеродна стомана Покритие: 100% хранително качество Неналепващо покритие Температура: -40 ° c ~ 230 ° c Цвят: за допълнителна опаковка: 1pc / polybag / color label Сертифициране: FDA / LFGB MOQ: 36 00PCS ...

Информация за продукта

Сърдечна подложка за тартаж

Детайли:

Употреба на продукта: Оборудване за печене

Позиция №: HT0510

Размер: 27,5 * 27 * 5cm

Материал: Въглеродна стомана

покритие: 100% незалепващо покритие за храни
Температурен диапазон: -40 ° С ~ 230 ° С
Цвят: Всеки цвят за опция
Опаковка на опаковката: 1pc / polybag / цветен етикет
Сертификация: FDA / LFGB

МО: 36 00PCS

Характеристика:

1.Повърхността на матрицата е изработена от високотемпературно незалепващо покритие, което не се разлага при изпичане при висока температура. Продуктът е преминал сертификацията на FDA и LFGB и е по-лесно да се освободи тортата без повърхностния слой.
2. Хранителни материали, здравословни и екологични, безопасни и надеждни, безопасни за употреба, за да защитят здравето на вас и вашето семейство.
3. Изработена от висококачествена въглеродна стомана, тя е трудна и не е лесна за деформиране, което улеснява направата на вкусна и здравословна храна у дома.
4.Той може да направи сладкиши, хляб, малки десерти и собствени подаръци за любов за приятели.

5. Краят се обработва с опаковъчен край, гладък, гладък и удобен.

Внимание:
1.Бъдете сигурни, че носите предпазни ръкавици, очила и работно облекло с дълги ръкави, избягвайте тялото чрез изгаряне с гореща гореща течност при висока температура или чрез повърхностен изгаряне на компоненти с висока температура.
2. Преди да извадите контролния панел или капака на машината или да замените електрическите части, трябва да изключите външното захранване FIRST, за да избегнете опасност, причинявайки ненужни загуби и повреда на машината.
3. Когато сваляте защитния капак на устройството за преместване на веригата, първо изключете превключвателя на двигателя, спрете мотора и не докосвайте пръстите между веригата и верижната предавка.

Запитване