Комплект от 3 кръгла торта пан

Комплект 3 кръгла торта pan За този продукт: Характеристики: 1. Heat се разпределя равномерно по време на печене, правят тортата печене по-бързо, Anti-deforming. 2.Използвайте висококачествени незалепващи покрития за хранителни цели, за да защитите здравето си, покритието не е лесно да падне и да е издръжливо. 3. Продуктът е силен и ...

Информация за продукта

Комплект от 3 кръгла торта тиган

За този продукт:

Позиция №

HT0506

Материал

метал с незалепващо покритие

размер

19/25/28 * 3.5 cm

MOQ

1200set

сертификат

FDA и LFGB

Опаковане

найлонова торбичка

плащане

T / T или L / C

Време за производство

30-45 дни

Характеристика:

1.Телото се разпределя равномерно по време на печене, прави тортата печене по-бързо, Анти-деформиране.

2.Използвайте висококачествени незалепващи покрития за хранителни цели, за да защитите здравето си, покритието не е лесно да падне и да е издръжливо.

3. Продуктът е силен и здрав, не се деформира лесно и е устойчив на падане.

4. Комплект от 3 торта плесен, който удовлетворява способността ви да правите различни размери на торти и избягва караниците на модифицирането на рецептата.

5. Улеснява пестенето на място и прави вашата кухня по-подредена.


Нашите услуги:

Ние сме професионалната фабрика за вземане на табла за печене Springform и цветен торта тиган. Нашите продажби и техници са деликатни, за да ви осигури услугата златни зверове и най-качествените продукти. Можете да ни изпратите проектния чертеж, както и пример, ние ще го превърнем в истински продукт, от който се нуждаете.
Вие сте горещо посрещнати да посетите нашата фабрика и да проверите нашето качество и да имате бизнес разговор с нас.Запитване