3PCS кръгла Springform торта Pan Set

Артикул №: HT0406 Inc Комплект Включително 3pcs кръгла Springform Пан, размери и цвят може да бъде в зависимост от вашите нужди ♥ Nonstick Чийзкейк Пан, изработени от здрав, издръжлив, тежък материал от въглеродна стомана, BPA безплатно. 44 Температура на съпротивление на топлина 445 Le Le Комплект за приготвяне на торта Твърдо уплътнение срещу течове предотвратява разхвърляните разливи.

Информация за продукта

FnIDzZPLS2G3._UX970_TTW__.

Комплектът Springform включва 3 броя тигани с различни размери, които могат да се използват за създаване на красиви трислойни торти, подходящи за всеки повод.

Ако сте човек, който обича печене на сладкиши с размери, това е перфектният набор от подплънки, които можете да разгледате. Ние подкрепяме различни размери и цвят според вашите изисквания, а също така можете да решите колко тави се предлага като комплект.

Независимо дали планирате да печете малка торта като десерт за романтична вечеря с любовника си, или сте печене на семейни чийзкейк, или имате нужда от слоеве торта за специални поводи, този комплект ще ви покрие.

Beautiful multi-layered cakevaried cakes

ЧЗВ

1. Можете ли да предложите мостри?

- Да, 1бр тава с тоалетни събрани.

2. Можете ли да направите проба според нашето искане?

- Разбира се, проба с вашата заявка е наред с такса. И цената ще бъде възстановена, след като поръчката бъде потвърдена.

3. Имате ли още тавички за справка?

- Да, имаме електронен каталог, който може да се предложи, ако имате нужда.

Metal-Round-Non-stick-Springform-Pan-Set (1)

Metal-Round-Shape-Non-stick-Springform-Pan (2)

Pressure-Cooker-Accessories-Set-with-Springform-Pan.


Запитване