Начало > изложба > Съдържание

Фурни за торта тип Springform

Jun 19, 2018

Пролетната форма торта е задължително за кухненски прибори в модерния начин на живот печене. Много хора просто знаят за използването му. Ето някои конкретни инструкции за употреба и предпазни мерки.

Инструкции за употреба на продуктите: 1. Преди да се използва новата кутия с жива дъвка, трябва първо да се измие интериорът и след това да се изсуши топъл огън, преди да може да се натроши. 2. След приключване на всяка печене, използвайте мека кърпа или мека пластмаса, за да отстраните остатъците, останали в уреда. 3. Анодна дъска за торта за известно време, най-добре е да добавите малко количество неутрален почистващ препарат с топла вода, остатъкът се почиства старателно с мека кърпа веднъж.

Бележки за употребата на продукта: 1. Не използвайте остри метални продукти, почистващ тампон и химически почистващи препарати. 2. Не потапяйте във вода или препарат за прекалено дълго време. 3. При използване, вдигнете го нагоре и надолу и внимавайте да избегнете случайно сблъскване и триене, причинено от невнимателна работа, което ще доведе до износване или надраскване на незалепващо покритие.

springform