Начало > изложба > Съдържание

Изборът на кухненски консумативи

Apr 17, 2018

Една от общите тенденции в кухненското оборудване е увеличаването на доставките от неръждаема стомана. В сравнение с традиционните алуминиеви продукти, железни продукти и емайлирани продукти, той има много предимства:

1. Алуминиевите продукти лесно се окисляват и корозират, желязото е с ръжда, а продуктите на емайла корозират. Продуктите от неръждаема стомана не са окислени и устойчиви на корозия.

2. Силата на алуминия е ниска, а емайлът е трудно да се докосне, но е лесно да се върви. Въпреки че емайловият продукт е твърд, но крехък, той е същият като първичния сблъсък, а продуктите от неръждаема стомана не се страхуват от сблъсък.

3. Алуминиеви продукти са лесни за абсорбиране на обекта, полезна бактериална трева и черни след окисляване, трудно да се избърсва, да се отрази на външния вид, и неръждаема стомана, поради текстура на твърда, добър финал, малко привързване, е благоприятна за здравето.

4. От влиянието върху човешкото тяло някои хора в чужди страни се отнасят до алуминиевите печки като "крадецът, който краде животът". Те вярват, че ако съдържанието на алуминий в организма надхвърли 50-150 mg, това ще доведе до преждевременно стареене.