Начало > изложба > Съдържание

Изборът на кухненски прибори

Apr 17, 2018

Една от основните тенденции в кухненско оборудване е увеличението на неръждаема стомана консумативи. В сравнение с традиционните алуминиеви изделия, изделия желязо и емайл продукти, тя има много предимства:

1. алуминиеви продукти лесно се окислява и корозирали, желязо е склонна към ръжда и корозия, емайл продукти. Изделия от неръждаема стомана не се окислява и устойчиви на корозия.

2 съдържание на алуминий е ниска, а емайла е трудно да се докоснат, но това е лесно да отидете. Въпреки че емайл продукт е трудно, но крехки, това е същото като основният сблъсък, и изделия от неръждаема стомана не се страхуват от сблъсък.

3. алуминий продукти са лесни за усвояване на обекта, полезни бактерии трева и черно след окисляване, трудно да се изтрие, засягащи появата, и неръждаема стомана поради структурата на фирмата, добро покритие, малко прикачен файл, е благоприятна за здравето.

4. от въздействието върху човешкото тяло някои хора в чужди страни се отнасят към алуминий печки като "крадец, който краде живот." Те вярват, че ако човешкото тяло алуминиеви съдържание надхвърля 50-150 мг, тя ще предизвика преждевременно стареене.