Желязо с антиплъзгаща стомана с капак

▶ 1. Вътрешната стена на укото е конструирана с пчелна пита, за да се намали контактната площ между храната и тялото на тенджерата, като по този начин се постигне ефектът на физически неприлепващ тиган, както и намаляване на изпаренията. Междувременно той е устойчив на надраскване. При пречистване със стоманена вата неприлепващият ефект няма да се повреди. ▶ 2. Вътрешността на укото е непокрита и безвредна за тялото. Микро-полезните железни елементи, които се отделят при готвенето, могат да осигурят необходимите за човешкото тяло железни елементи и се абсорбират лесно, което е полезно за вашето здраве. ▶ 3. Дръжката е фиксирана към тялото на уок с нитове, връзката е по-стабилна и не е хлабава. Естествена дървена дръжка за изолиране на топлината, красива и практична.

Информация за продукта

❤ Спецификации: 30см, 32см


: Материал: тялото на ВОК е изработено от многослойна композитна стоманена конструкция с първокласно качество, което има бърза топлопроводимост, равномерно нагряване, а дъното на уко не се деформира лесно. Тя е твърда и еднородна по плътност без кухи и въздушни мехурчета.

iron wokiron pot


❤ Характеристики: Това е естествен без покритие, висока температура на печене на въглеродни дезинфекция, не е лесно да ръждясва, по-малко дим, и пчелна пита модел осигурява физически незалепващ ефект, безопасни и екологични, лесни за почистване.

physical non-stick effectnon-stick


❤ Дървена шпатула, лопата, силиконова шпатула може да се използва безопасно. И също така няма значение да се използва стоманена вълна за почистване.

Any truner can be used.washing with a steel wool.


EV ТОПЛИНА ТОЧНО: Дебелото дъно и тънката стена имат за цел да поддържат равномерно нагряването на уок. Той има голяма топлопроводимост за директно прехвърляне на температурата на огъня към храната, за да осигури хранителна и вкусна храна, спестявайки повече газ и време за вас.

61CRiM0WJOL._SL1001


TH ЗДРАВОСЛОВНО ГОТВЕНЕ: Микро-полезните железни елементи ще се освободят по време на готвене, той може да осигури железните елементи, необходими на човешкото тяло, и се абсорбира лесно. Готвенето с добър съд за желязо е полезно за вашето здраве.

71IHiwXWu5L._SL1001


: Приложима: газова печка, халогенна пещ, електрическа керамична печка, електрическа пещ, индукционна печка и др. Това е многофункционален уок с капак, пържене, варене, задушаване, печене и др.


Scen Подходящи сцени: ежедневно, подаръци, кухня, открит и др.


: Почистване: След готвене, обикновено с помощта на мека кърпа за почистване, може да се използва стоманена вълна, ако е необходима, след това изцедете водата или изсушете със суха кърпа.


Запитване