Начало > Новини > Съдържание

Предимства на твърдата повърхностна обработка за плесен

Sep 29, 2018

Твърдата обработка на повърхността на матрицата има следните характеристики:

1. Твърдостта на повърхността е по-тежка от тази на обикновения нож, а повърхността й е устойчива на износване, устойчива на киселини и устойчива на храчки и е лесна за почистване.

2. Повърхността е сивкаво-черна, с анти-радиационни и ендотермични свойства, което може да съкрати времето за печене и да спести разходи.

3. Изработени от 1.0 мм алуминиева сплав, висока якост, не е лесно да се деформира, може да осигури стабилност на качеството на продукта.

Твърдият филм има твърда текстура и черна повърхност. Не се страхува от надраскване, има незалепващи свойства и може да абсорбира по-бързо топлината, което ефективно намалява времето за печене. Моля, имайте предвид, че dura mater и non stick не са едно и също нещо! Твърдата козина е ултра-твърд кожух, който може да бъде нарязан с нож, изстърган или дори измит с стоманена топка, без да се оставят драскотини и белези. Тази характеристика е особено подходяща за диспечерство, дозиране и т.н. Можете директно да изрежете пайката и пицата с ножа, без да се притеснявате за повреда на контейнера.