Начало > Новини > Съдържание

Предимства на бутилката за многократна употреба

Jul 12, 2018


1. Здравословен избор:

 

Бутилките за еднократна употреба могат да съдържат BPA (бисфенол А), химично вещество, известно, че причинява опасности за здравето като рак и хормонални проблеми. С превключването към бутилка за вода, която не може да се използва повторно, можете да сте сигурни, че водата, която пиете, е безопасна и здравословна.

9001-1.jpg

2.Reduce токсични емисии:

 

Чрез намаляване броя на произведените пластмасови бутилки за вода, намаляваме количеството на емисиите и токсините, изпускани в околната среда от фабричните производствени процеси.

 

3.Запазване на пари:

 

В този случай е добре да бъдете сервирани. Една бутилка за многократна употреба може да спести на средния потребител стотици долари годишно върху разходите за еднократна употреба за еднократна употреба. Има смисъл да държи земата зелена и портфейла си също!

 

За щастие има десетки възможности за избор на бутилки за многократна употреба на разположение на потребителя. От еднопластова пластмаса без BPA до двустенна неръждаема стомана или медна изолация, бутилките за многократна употреба са идеалният избор за вашите нужди от хидратация.