Начало > Новини > Съдържание

Може торти остана вън през нощта да се охлади в тава?

Jul 10, 2018

Торти трябва да бъде напълно изстинал преди да се опитате да ги измръзване, лежеше на фондан или прилагат други декорации. Торти може да остане втиган за печенеда се охлади една нощ, но вие ще трябва да направя малко работа след изваждането им от фурната да гарантира торти запазват техните форми и последователност.

След пещта


Когато вашият торти са готови за печене, извадете тигани от фурната и да ги хладен в тигани за около 10-15 минути. След това използвайте нож да разхлабят тортата по ръбовете на тигана и Поставете тиган с главата надолу на охлаждане багажник да позволи на тортата да падне свободно от тигана. Приберете тортата в пластмасова обвивка и се поставя в тенджерата да завърши охлаждане го през нощта. Plastic wrap предотвратява загубата на влага. Ако имате намерение да оставите тортата да се охлади за няколко часа, просто го покрийте с чиста ръка кърпа. Кърпа позволява някои въздух да се обменя, предотвратяване на възможността за лепкава каша.

Пан проблеми


Вие може да имате проблеми, премахване на тортата от своя тиган, ако е оставена в твърде дълго. Ако срещате проблеми, премахване на тортата, се опита да я разхлабят поставяйки я обратно във фурната за около три минути на 250 градуса. Ако е възможно, помислете за използване на охлаждане стойки, а не позволява на тортата да изстине в коритото през нощта. Тел охлаждане рафтове позволяват по-добра циркулация на въздуха за единни охлаждане.

Can cakes stay out overnight to cool in a baking pan

Лепкава торти


Някои хлебарски казват, че опаковане една торта в пластмасови обвивам причини тортата да разработи "лепкава" покритие. Въпреки това алтернативата--Оставянето на тортата, изложени на въздух--може да предизвика тортата да стане обезводнено. Ако откриете, че там е лепкава Шийн на върха на тортата, прилага светлина запрашаване на пудра захар или разпространи тънка глазура от пудра захар и вода. Пудрата захар помага да изсъхне на върха на тортата, което го прави по-лесно да се украсяват.


Хладилни складове


Ако планирате не си торта глазура в рамките на няколко дни, увийте го в в няколко слоя от пластмасова обвивка и го поставете във фризера. Можете също да използвате херметически контейнер за съхраняване на тортата във фризер. Замразени торта, която е освободена от излагане на въздух трябва да продължи няколко месеца. Когато сте готови за украса на тортата, просто го вземе от фризера и нека да седнете за около половин час.