Начало > Новини > Съдържание

Въглеродна стомана и алуминиева сплав, която е подходяща за торта плесен

Sep 08, 2018


1. Въглеродната стомана е въглеродно-желязна сплав, която има предимствата на силна твърдост, лесна топене, достъпна цена, отлична производителност на процеса (подходяща за безшевно заваряване), не е лесна за криене и е издръжлива (експлоатационният живот е четири пъти по- от обикновената тава за печене). Той се третира по специален процес. Неналепващото покритие не съдържа токсични вещества и не е повредено от ръжда и отговаря на санитарните стандарти.

2. Алуминиева сплав, добър пренос на топлина, но може да предизвика на хората да консумират прекомерни количества алуминиеви йони, които могат да причинят болестта на Алцхаймер.

Съществува и ситуация, в която се утаяват алуминиеви йони, т.е. натриевите йони в храната изместват алуминиевите йони. Тази ситуация не беше налице преди, защото готвенето не поставя сол. Сега алуминиевата сплав е матрица за производство на торти и хляб. Той има сол вътре, така че ще утаи алуминиеви йони. Ако алуминиевата сплав, която избирате, е повърхностно обработена, покрита и изолирана от алуминиеви и натриеви йони, тогава няма значение, можете да се насладите на предимствата на бързото прехвърляне на топлина от алуминиева сплав.

В действителност е по-важно да обърнем внимание на проблема с покритието. Въглеродната стомана обикновено се обработва с незалепващо обработване, но трябва да се уверим, че използваното незалепващо покритие е сертифицирано с храна, а алуминиевата сплав е обработена с анодиране, така че докато повърхностната обработка е подходяща, можем да изберем правилното един според нуждите. Формата за приготвяне на торта.

_MG_1883.JPG