Начало > Новини > Съдържание

Разликата между тост с и без покритие

Sep 19, 2018

Само формата на готовия продукт е различна, една изрязана повърхност е обикновен правоъгълник (строго казано трапецовиден), а една отрязана повърхност е трапецовидна като трапец.

HT0409.jpg

Тънките разлики са:

Тостът с капак е по-често срещан в европейския и американския стил на тост. Обикновената препечена филийка храна е предимно замразена и след това нарязана. След като шофьорът се нуждае от повторно нагряване, добавете сладко масло, за да ядете или да направите сандвичи. Следователно, тя е сравнително силна, съдържа по-малко масло и няма обработка на повърхността. Тя може да се обработва по целия път.

Откритата тост е по-често срещана в Хонг Конг, Макао и Тайван, японски и корейски фантастичен тост, настърган, хрупкав, хрупкав, главно сладък, много са пълнени, с повърхностна декорация, подходяща за директна употреба, мека коса Очевидно се използва за закуски. Това изисква значителна ръчна работа. Повърхността трябва основно да се почиства с яйчна течност или сос.

При използване на матрицата, най-подходящото тегло: с препечен капак за 25% от водата за плесен, без преграда за капак за 28% от съдържанието на вода