Начало > Новини > Съдържание

Как можете да капитана на време и температура на печене торта?

Sep 22, 2018
  1. Печене пити трябва да се основава на размера на тортата за определяне на температура и време, малки пити използване висока температура и кратко времето за печене; големи и дебели торти използва ниска температура и дълго печене време.

    HT0409.jpg

2. теглото на тортата, печена в модела е по-малко от 100g. Тя трябва да се пече на 200° C за 12 ∼ 18 минути и с еднакъв размер за горна и Долна пожари. Ако теглото е над 100g ∼ 450g, то трябва да се пече при 180° C за 18 минути и 40 минути. Големи; повече от 450 грама ∼ 1 кг на тегло или така, използвайте 170 ° C, за да пекат 40 ∼ за около 1 час, Пожарът е по-голям от огъня.

3. Използвайте плоски печене тиган торта, използвайте огъня да се пекат, огънят е изключително малък, толкова дълго, колкото дъното на тортата може да произвежда цвят, около 180 ∼ 200 ° С, около 120 ° C под огън, време 15 ∼ 20 минути, или така.

4. като цяло, ниска температура означава между 160 ° C и 170 ° C, висока температура е между 190 ° C и 232 ° C; нормална температура означава между 171 ° C и 190 ° C.

5. крем и лек крем торти се прилагат при висока температура за печене; тежки сметана и урагана се използват за печене при стайна температура; плодови торти и големи питки се пекат при ниска температура.

Забележка: Ако температурата на печене е по-ниска от температурата, печена торта има тенденция да бъде плосък и лепкава отгоре, намаляващо около центъра, вътрешността на тава за печене съдържа лепило тесто, и вътрешната структура е много меко. Ако температурата на печене е по-висока от температурата, в центъра на тортата се издига нагоре, горната част е счупен и външния ръб на тортата се свива навътре от тава, но от вътрешната страна на тава е гладка и чиста без тесто, придържайки се към него , и вътрешната структура е сравнително здраво. Ако не е приготвена тортата, ще има слой от лепкава тесто върху кожата. Ако на долния слой на тортата има такъв лепкава тесто или водната линия близо до дъното, количеството вода във формулата е твърде много, или грунд не е достатъчно. При смесване, не е възможно да се смесва равномерно грес във формулата.