Начало > Новини > Съдържание

Как да изберете добро качество незалепващо торта мухъл

Sep 26, 2018


1. евтини не добро, добро стоки не са евтини.

Един добър продукт, цената е относително висока в сравнение с на ниско продукт, цената е евтина, особено в морето от стоки. След това трябва да полски очите си, защото тя често е малка печалба, която ще доведе до големи загуби.


2. погледнете двата докосва

Виж както подсказва името, използвайте невъоръжено око да види, ако покритието е паднал. Ако покритие продукт определено не се използва, можете също да видите дали самият продукт е светло и добро покритие изглежда добре и дори.


Докосване е да използвате на допир. Проверете дали мухъл, самата има груби частици и дали е нарязан ръб. Ако имате рязане ръка, никога не можете да го използвате.

Тя се казва, че много ниско покрития са легирани с други вредни компоненти. Има остър мирис и могат да бъдат съдени, веднага след като тя е миришеше.


3. Baige тест

Използвайте сто-нож или нож по повърхността на боя мостра (или продукт) и изготвя 11 линии в хоризонтална и вертикална посоки. Дължината на линията scribe е около 20 мм а дълбочината е да се прекъсне слой на боята. Използвайте четка, за да премахнете лак прах или нишки от края на реда на scribe. Подгответе 3M лента (модел 610#) с дължина приблизително 75 mm. място единия край на лента 3M от горния край на мрежата в горната част на мрежата, а след това внимателно го докосна с пръсти, за да се гарантира, че няма остатъчна мехурчета между лентата и мостра (или производството t). 2.6 тестът се повтаря с горните два пъти в други равнини на мостра (или продукт). След изправяне, изчакайте 90 ± 30 секунди, след това натиснете мостра (или продукт) с лявата си ръка, щипка Свободният край на лентата с дясната си ръка и бързо премахване на 3M лента от около 180 градуса в обратна посока. Използвайте лупа, за да проверите внимателно пилинг на покритието на мрежата, 100. Ако областта за пилинг на покритието е по-малко от 5 %, се счете че сцепление е приемливо, в противен случай това е категорична.


2. Забележка:


Когато scribe, ножове трябва да е перпендикулярна на мостра (или продукт повърхност) и дълбочината трябва да се използва за прекъсване на слой лак.


3. критерии за оценка:


За всяко изпитване ако пилинг зона на покритие е по-малко от 5 %, сцепление бе оценена да бъде приемливо, в противен случай това е неприемливо.