Начало > Новини > Съдържание

Как да изберем неръждаема стомана чаши?

Aug 10, 2018


1, топлосъхранение на купа


Цената на халба не е същото, и цената е една точка. Купата на термос е разделен tailless вакуум купа и чаша ледена вакуум. Tailless вакуум колбата се счита за вярно изолация чаша, която е дълго време и дълго топлина опазване живота, защото му процес е по-трудна от Ледена купа на вакуум.


2. дебелината на стомана и стомана за чаши


Чаши са направени от неръждаема стомана, но от неръждаема стомана е разделен на 201, 202, 304. 202, никога не са ръждясали 304, 304 неръждаема стомана е кисели и алкални, устойчиви, използвана за извършване на Купата линейни; 202 от неръждаема стомана използвани за да направи външната обвивка на купата. Висок клас чаши са направени от тези две стомани. Купа лайнер е почти 202 от неръждаема стомана, и външната кожата се състои от 201 неръждаема стомана. За да предотврати 201 неръждаема стомана от ръждясване във въздуха, слой боя се пръска от външната страна. Разликата между вътре и извън е 201. След определен период на употреба дъното на Купата ще ръжда. Дебели чашата, по-добро качеството на купата. Разредител стомана, по-лошо качество на купата. Теглото на Купата е важен показател за оценяване на дебелината на стомана, използвани в купата, но някои спекулативни търговци ще бъде в състояние да изгради цимент и пясък на дъното на купа с цел предотвратяване на Купата се счупи. И така, как точно установявате дебелината на стомана, използвани в Купата? Главно зависи от това дали на външния ръб на капака на Купата е удобен. Ако стоманата е твърде тънък, външния ръб на капака на докосване купа ще бъде като нож и дебелината на стомана ще бъде кръгла и гладка, и дебелината на стената ще бъде около 0,45 мм.


 3, пластмасата на капака


Купа тапа в капака на Купата е само пластмасови продукт в купа. Добър пластмасова чаша запушалката е изработена от храна клас PC материал, който е безопасен и нетоксични, докато пластмасова тапа от някои чаши съдържа вторични материал ABS, което е вредно за човешкото тяло. . Как да оцени това, се разчита на звук, звукът на PC материал е по-свеж, и звукът на ABS е хаотична.


4. на основата на Купата на здравето. Основната част от Купата на здравето е различно от чаша обикновена вода. Това е жива вода съкровище в купа (микро електролиза вода устройство за управление). Водна основа водата прави микро електролиза продукция слабо алкална вода, и Купата на низши здравето е отслабена чрез добавяне на алкални вещества като сода смес. Алкална вода, двете са несравними. Добър живот вода съкровище има добра стабилност и не се увеличава в алкалност като алкални вещества с течение на времето. Той започва да се стабилизира след достигане на определена стойност. След 10 часа на постоянните рН на водата е 7.5. Добър жива вода съкровище има добри reductive свойства и дълъг живот.


5. боядисване на Купата


Това основно зависи от това дали горните и долните разширения на боядисани част на чашата са еднакви и дали са изпъкнали малки точки на стената на купата. Преди Купата е боядисан, Купата трябва да се полира и тогава праха и малки мръсотията на стената на чашата, трябва да бъдат премахнати, така че няма да има не малки издатини на стената на Купата след боядисване (Забележка: някои чаши имат малки издатини и малки мехурчета gener като са свързани в боя). Фабриката за купа обикновено поставя кобур на долната и горната част на сайта на живопис. Кобур е прав, така че той не ще се пръска извън кобур, когато живопис, както и горната и долната лакове са чист и хомогенен.


6. етикетирането на Купата

В средата на някои чаши метални знак ще бъде приложен. Някои признаци са лесно да се влюби и някои са твърдо. Това е така, защото на дебелината на тези етикети е различен от процеса на етикетиране, и тънки марката, толкова по-лесно е да падне.