Начало > Новини > Съдържание

Как да почистите грил тиган

Aug 24, 2018

1. Отсипвам грес. Като чугун nonstick скара ще бъде по-лесно да се чисти ако отсипвам грес първо. Го хвърли в кошчето или друг контейнер (да захвърлите по-късно). Мазнините не трябва да отиде по дяволите, защото може да предизвика сабо.

2. Търкане на грил тиган с найлон скрубер. Използвайте топла вода с миене сапун за почистване на грил тиган. Не забравяйте да използвате само пластмаса или найлон четки и скрубери.  Търкам го надолу а след това я изплакнете чисти. Тъй като повърхността е nonstick, би трябвало да можете да го почистите сравнително лесно по този начин по-голямата част от времето.

Някои хора предполагат, отдаване под наем се охлади първо преди да използвате вода, като топлината разлика може да повреди повърхността.

3. Накиснете го да разхлабят остана на бита. Ако сте като твърд време Почистете вашия грил тиган, опитайте потапянето в готвене повърхност в топла вода със сапун за миене на съдове. Оставете го да седи в продължение на поне 30 минути, въпреки че овърнайт може да бъде по-ефективен. Използвайте найлон скрубер за почистване на грил тиган, след като тя е била напоена.


4. Кипнете оцета за остатъчен. Ако вашият nonstick тиган има остатък, оцет може да бъде в състояние да помогне. Изсипва вряща вода с 1/2 чаша (118 мл) оцет на върха на грил тиган. Ако е възможно нека да седнете с оцет върху него. Маслото трябва да плъзнете извън коритото, и след това можете да го почистите нормално.

HT0516.JPG