Начало > Новини > Съдържание

Как да готвя с пица Пръстен с дупки

Aug 25, 2018

Тава за пица с дупки обикновено се споменава като перфорирана пица за пица и се идентифицира от няколко малки дупки по дъното на тигана. Докато дупките не изглеждат като нещо специално, те позволяват на топлината да достигне цялата кора, докато се пече, което води до по-хрупкава пица. Ако използвате перфорирана пица за пица, за да направите пица с тънка кора, вие не само ще получите хрупкава кора, но и ще намалите общия брой на калориите в сравнение с пайове, направени с традиционни или дълбоки ястия.

Етап 1

Спрей вашият перфориран пица за пица с неръждаем спрей за готвене или натрийте повърхността на тенджерата с тънък слой готварско масло, като маслинено масло или олио от рапица. Тези видове масло повишават хранителната стойност на вашата пица, защото съдържат ненаситени мазнини, които са полезни за сърцето ви.


Стъпка 2

Сложете тестото за пица на тънък слой или на желаната дебелина. Поръсете тестото и валяка си с брашно, за да предотвратите залепването на тестото. Обмислете да направите тестото си с пълнозърнесто брашно, защото е по-високо в диетичните фибри, което насърчава нормалното храносмилане и може да намали риска от сърдечни заболявания.

Стъпка 3

Поставете изварата на пицата върху тигана на пицата, като държите ръбовете на тигана. Не оставяйте кората да виси над краищата на тигана, защото те ще готвят по-бързо от останалата част от кората, което може да доведе до изгаряне.


Стъпка 4

Печете корицата на пицата според указанията на рецептата и я заредете с любимите си гарнитури. Намаленият натриев пица сос, нискомаслено сирене, пуешко месо, домати, черни маслини, спанак, сърца от артишок, чушки, гъби, лук и ананас са здрави гарнитури, които ще повишат хранителната стойност на вашата пица.


Стъпка 5

Затопляйте остатъчната пица на перфорирана пица за пица. Поставете студената пица на тигана и го изпечете във фурната, докато частите са горещи. Използването на перфорирана пица за пица ще постигне хрупкава, отново подгрявана кора, което не винаги е възможно при използване на микровълнова печка или традиционен лист за печене.

Нещата, от които се нуждаете


Неразтворим спрей за готвене или маслиново масло

тесто за пица

брашно

Пръстен за въртене

Макаронени пици

Съвети


Поръсете пицата си с пресни или изсушени билки, преди да я налеете със сос и други съставки. Билките ще повишат както хранителната стойност, така и вкуса на вашия пай в малка сума.

Предупреждения


Ако използвате вашия перфориран пица за пица, за да направите пици с тънки корички с по-ниска калоричност, не отричайте това усилие, като покриете пай с мастни пеперони, колбаси и други нездравословни съставки.