Начало > Новини > Съдържание

Как да получите миризмата на бутилки

Aug 31, 2018

Събрах 10 различни начина за почистване на миризмата от бутилки и някои чудесни инструменти за почистване. Надявам се това да реши и този проблем за вас! Да намалим заедно отпадъците!

5001-1.jpg

Преди да опитате някой от тези методи, първо опитайте да използвате топла сапунена вода. Използване на класическия метод - Почистване, Изплакване, Повторение.

Топла вода и сода за готвене (1/4 c сода за печене и 1 с вода) Разклатете я енергично за една минута. Оставете го да седне за една нощ. Разклаща се още една минута сутринта и следвайте със сапун и вода изплакнете.

Напълнете с 1 чаша горещ оцет, който е бил затоплен в микровълновата фурна. Температурата ще ускори процеса на почистване. Разтърсете я енергично за минута. Оставете го да седне за една нощ. Разклаща се още една минута сутринта и следвайте със сапун и вода изплакнете.

Можете да използвате натрошен лед, кошерна сол и лимонов клин. Киселинността, солта и ледът се превръщат в чудесна селекция от вътрешната страна на бутилката и помагат да се вкуси пресни и чисти.

Нов метод, за който съм чувал, е Polident Denture Cleaner. Потопете се в таблетката, добавете вода, оставете я да седна около час и да я изплакнете, докато не усетите мириса.

Счупете новинарска хартия в бутилката с вода (ако приемем, че е малка) и сложете капака за една нощ. Вестникът трябва да поглъща аромата.

Добавете екстракт от истинска ванилия към бутилката (вижте пост как да направите своя ванилия тук) достатъчно, за да се преобърнете и да покриете вътрешността и да я оставите да пренощува за една нощ. Съдържанието на ванилов алкохол ще почисти и ако използвате това на термос, ще направите първото си чаша какаов вкус сладко.

Едно от най-хубавите неща, които съм опитал, е да съхранявате контейнери без капаци. По някаква причина, след измиване и сушене, ако сложа капака, следващия път, когато изпия от тази бутилка, все още мога да опитам това, което беше там преди. Оставянето на капачките в шкафа помага на тон!

Този съвет е чудесно за почистване на миризлива вода бутилка, докато на пътуване на раница или докато къмпинг. Можете да използвате чакъл! Абразивността на камъните и фината мръсотия може да изтрие филма по вътрешността на бутилката с вода, която започва да мирише. След това, след като всичко е чисто, можете да го напълните с прясна филтрирана вода. (Използвам този филтър, докато къмпинг.)

И накрая, ако бутилката може да поеме малко топлина, борете я. Работи като мечта. Повечето бутилки за вода ще кажат дали могат да държат гореща течност или не.