Начало > Новини > Съдържание

Дейности за кифлички за деца

Sep 14, 2018

Поддържането на заетите деца или предучилищни деца може да предизвика предизвикателство пред най-опитните родители. Вие и вашият малък сте винаги вързани заедно, не можете да отидете само в банята, или понякога да се насладите на малко тихо и свободно време, можете да ги задържите зает. Дейностите, които могат да се извършват в тиганите, го правят щастлив и зает, като въвежда няколко дейности, които могат да се извършват с мини чаши кифла тигани.

HT2302.JPG

Сортиране и съвпадение

Вашите кифла кутии могат да осигурят контейнери за вашия малък, за да сортирате играчките. Децата могат да сортират хартиени кръгове по цветове или различни крекери на животни във всяка чаша. Също така може да скриете малък артикул във всяка чаша и да я покриете с табелки за табла и детето да намери съвпадащите двойки.


Цветове

Използвайте калай, за да изследвате смесването на цветовете. Добавете 2 супени лъжици червена, синя или жълта боя в три от кифлите, така че да имате 9 чаши, които съдържат боя. съответно. Дайте на вашето дете занаятчийска пръчка за всяка чаша и го накарайте да смеси боята във всяка чаша заедно, за да откриете как се формират различни цветове. Той може да рисува картина със смесените цветове.

Отглеждане на растения

Напълнете пет чаши в стар кифла с мръсотия, глина, хартиена кърпа, торфен мъх, вода или чакъл. Накарайте детето си да сложи една или две семена в шест чаши и добавете вода към всяка чаша. Тя може да постави кифла тин в прозорец, където ще получи слънчева светлина. Уверете се, че всеки три дни напълва всяка чаша. Разглеждайте чашите всеки ден, за да видите кои чашки позволяват на семената да покълнат. Децата могат да напълнят всяка чаша с тесто на тесто и цветя за растителна хартия върху плавателни съдове във всяка чаша.


Капилярно действие

Вашето дете или предучилищна възраст може да промени цвета на целулоза с вода и оцветяване на храни. Накарайте го да постави 1/4 чаша вода във всяка от трите чашки за кифла. Инструктирайте го да добавите една капка червено, жълто или синьо оцветяване на храни към всяка кифла кифла. Нарежете 2-инчови сегменти от свежа, чиста целина във всяка чаша и гледайте цвета на целината. Използвайте 6-инчови сегменти от дръжка от целина и разделете стъблото наполовина нагоре, като поставите всеки отделен сегмент в различна чаша цветна вода, за да видите целината изпъква повече от един цвят.