Начало > Новини > Съдържание

Предимствата на Tritan, побързайте да научите!

Aug 06, 2018

1). Без BPA

Tritan? няма BPA в полимеризационния процес и не освобождава BPA по време на употреба, отговаря на изискванията за опазване на околната среда и на FDA.

2). Ясно и прозрачно

Пропускливост на светлината> 90%, мъгла <1%, кристален="">

3). Отлична якост на удара

Неподвижното въздействие е постоянно, а удароустойчивостта на удара е между 650-980J / м поради различните степени, което е сравнимо с якостта на удара на американския компютър.

4). Отлична устойчивост на хидролиза и хидролиза

Tritan? е устойчив на корозия от детергенти, детергенти, въглеводородни разтворители, масла, парфюми и др .; той е устойчив на хидролиза в гореща, влажна среда.

5). Устойчивост при висока температура

Температурата на топлинното изкривяване при ниско налягане (HDT @ 0.455MPa) е между 94 ° C и 109 ° C в зависимост от степента.

6). Добра мобилност

Тестовите условия са 2.16 kgf налягане и 280 ° С температура на стопилката. Индексът на топене (MI) е между 15.3 и 29.5 в зависимост от степента.

7). Лесно обработване на формоване

Класовете Tritan® могат да бъдат обработени чрез шприцоване, екструзия, екструзия (EBM) и формоване чрез впръскване (ISBM). Най-общо, плесените, които могат да се произвеждат нормално с използване на персонални компютри, могат да се произвеждат с Tritan® без модификация и производствените цикли са много близки.

8). Лесна вторична обработка

Tritan? Подходящи вторични методи за обработка включват: UV лепило, ултразвуково заваряване, повърхностно отпечатване, повърхностно вакуумно покритие и др.

9). Малко остатъчно напрежение на продукта

След инжектирането, остатъчното напрежение на продукта е по-малко от това на РС, и не се изисква последващо отгряване. Продуктите Trital® са по-трайни, защото имат по-малък шанс за напукване поради остатъчен стрес по време на употреба.