Начало > Новини > Съдържание

Защо вашата торти плесени трябва да бъдат заменени често?

Sep 28, 2018

Очевидно всеки купи една и съща плесен, защо другите могат да я използват поне две или три години, но не можете да я използвате за 2 месеца? Животът на матриците е толкова кратък, че не може напълно да обвиняваме лошото качество на матриците, може би не разбирате "поддръжката" им.

HT2512.jpg

Ако искате да направите нещо добро, първо трябва да наточите инструментите си. Матрицата е задължително оръжие за печене. Ако искате да направите вкусна и добре изглеждаща торта, трябва внимателно да изберете подходящата форма и да я почистете правилно, за да удължите формата. живот.


Общите форми за печене са направени от силиконови, керамични, стъклени и метални форми, докато металът е най-широко използваният.


Металът има характеристики на силна топлопроводимост и лесна формация и се използва най-често при печене. Металните форми са разделени на много видове, главно желязо, мед, алуминиева сплав, алуминиева стомана (стомана, която е в атмосферни условия), неръждаема стомана и т.н.


Независимо от материала на матрицата, ако искате да удължите живота си, обърнете специално внимание на поддръжката. Той трябва да се почисти навреме след всяка употреба, а остатъците от храна остават дълго време върху повърхността на матрицата, оставяйки следи от употреба, които са трудни за почистване. Никога не използвайте твърд инструмент като стоманена топка за почистване на повърхността на матрицата. Не забравяйте да използвате хартия за печене на хартия. Не се мързей с тази мазнина. Това не само е удобно за демонтиране, но и най-добрият начин за удължаване на живота на матрицата.