Неръждаема стомана вакуумна кана за кафе

Неръждаема стомана Вакуумна кана за кафе Описание на продукта Идеален за домашна употреба Използвайте неръждаемата стоманена вана за кафе, за да гарантирате, че вашето кафе остава топло и свежо през целия ден. Включващ интериор и екстериор от неръждаема стомана 18/8, тази чаша за кафе със сигурност ще оцелее при случайни падания и ...

Информация за продукта

Неръждаема стомана вакуумна кана за кафе


Описание на продукта
Идеален за домашна употреба

Използвайте неръждаемата вакуумна кафеварка, за да сте сигурни, че вашето кафе остава топло и свежо през целия ден. Включващ интериор и екстериор от неръждаема стомана 18/8, тази чаша за кафе със сигурност ще оцелее при случайни падания и ще продължи дълго време. Вътрешната изолация с двойна стена на неръждаемата кана за кафе гарантира, че кафето ви ще остане топло за дълго време, за да можете да се насладите на гореща чаша точно когато имате нужда от нея. Можете също така да използвате тази чаша за кафе, за да запазите вашите напитки ледено готино.

Удобно за използване и работа

Вакуумът за кафе е изключително удобен за употреба. Върхът на това кафене може да се отваря лесно с натискане на един бутон. Дръжката за носене позволява безпроблемно изливане с една ръка. Със своя голям отвор за уста, каната за кафе "Simply Solid" може лесно да се пълни, както и да се почисти. С капацитет от 1,5 литра, този вакуумен кафеварник има достатъчно място, за да задържа около четири чаши кафе или всяка друга напитка. Купете тази удобна чаша за кафе от неръждаема стомана, за да запазите напитките горещо или студено за дълго време.
детайли


Позиция №: WR101 / 102


Тип: Кана за кафе от неръждаема стомана


Обем: 1,5 / 1,8 литра


Материал: 304 неръждаема стомана


Лого: копринен печат, печат на топлообменници, електрическо поцинковане и др


Цвят: Избираем или персонализиран


Сертификат: FDA / SGS / ЕС / LFGB


PCS / CTN: 18pcs


Характеристика

Нечуплив вътрешен и външен интериор от неръждаема стомана 18/8

Течът, който е непропусклив, се отваря с натискане на бутон за едноръчно наливане
Удобна дръжка за носене
Големият отвор за уста прави лесното пълнене и почистване
Вакуумната камера поддържа напитките горещи или студени, по-дълго
Цвят: черен / сребрист, Материал: неръждаема стомана
Съдържание на опаковката: 1-часов вакуумен съд
Запитване