Бутилка вода с филтър за плодове

Бутилка за вода с филтър за плодове Описание: Удобна за използване: Вода + Плод / Аромат по Ваш избор + SHAKE * = Вашата Infused шедьовър. Това просто! Добавете ягоди, манго, киви, лимони, лимони и много повече в капсулата на инфузионния разтвор, напълнете бутилката с вода и се уверете, че се разклащате ...

Информация за продукта

Бутилка за вода с филтър за плодове

Описание:
ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ:
Вода + плодове / аромати по ваш избор + * SHAKE * = Вашият Infused шедьовър. Това просто! Добавете ягоди, манго, киви, лимони, лимони и много повече към капсулата за инфузион, напълнете бутилката с вода и внимателно разклатете! Ароматизирана вода, толкова естествена, колкото може да имате.
ХАДЖИРАНЕ НА СТАЯТА:
Идеално за опаковане по дълги походи и тежки тренировки във фитнес залата. Поддържайте себе си хидратирани със собствените си смесени рецепти. Отлично за придвижване в офиса или семейни екскурзии. Вземете си здравословна вкусна напитка почти навсякъде.
ГОЛЯМА ЗА ВАС И ОКОЛНАТА СРЕДА:
Използвайте пресни плодове по ваш избор, за да сте сигурни, че получавате най-пресния вкус и естествен аромат в инфектора си. Не е необходимо да четете етикети за други видове захар и / или химическо съдържание, които могат да имат тези други напитки. Вие избирате какво влагате в напитката си. Нашите бутилки също са свободни от BPA, което означава, че не използваме пластмасови контейнери, които могат да съдържат химикали и токсини, които са вредни за вас и за околната среда.
Уникални манипулирани накрайници за напитки с въртящ се капак със силиконов печат: 100% LEAK PROOF!

Спецификации:

Тип: Пластмасова бутилка за вода

Позиция №: WR2001

Материал: Tritan + пластмаса
Цвят: черен, червен, роза,
Размер: 59.5 * 37 * 27см
Капацитет: 750ML
Тегло: 167 гр

MOQ: 1200PCS

Плащане: T / T или L / C

Информация за продукта:

Water bottle with filter for fruitЗапитване